Kako pokrenuti pozitivne društvene promjene

Uoči raspisivanja javnog poziva za sudjelovanje u programu edukacije i mentorske podrške organizacijama i inicijativama civilnog društva za razvoj zagovaračkih i analitičkih kapaciteta, GONG, Volonterski centar Osijek i Centar za građanske inicijative Poreč organiziraju javnu raspravu „Kako pokrenuti pozitivne društvene promjene?“ u utorak, 1. listopada 2013. od 11 do 13 sati u Gradskoj četvrti Gornji Grad (Trg Lava Mirskoga 1) u Osijeku.

Kakva je bila uloga civilnog društva u izgradnji mira, a što se od organizacija civilnog društva očekuje u današnjim okolnostima socijalnog uključivanja i izgradnje pravednijeg društva danas? Kako iskoristiti dosadašnje iskustvo i kapacitete nevladinog sektora u kreiranju pozitivnih društvenih promjena usmjerenih na izgradnju socijalne pravde, stabilnosti i mira? Samo su neka od pitanja o kojima će raspravljati predstavnici relevantnih udruga te zainteresirana javnost.

Nakon javne rasprave slijedit će radionica s konkretnim primjerima građanskih inicijativa i kako ih učiniti uspješnijima.

Za medijske izjave kontaktirajte kolegicu Martinu Horvat, voditeljicu EDUcentra GONG-a (; 091 48 25 440).

Autor: nataša, 09/30/13 u 11:20 AM
(0) KomentariPermalink

Stranica 1 od 1