Poziv roditeljima da nam se pridruže na radionicama u Poreču

Poštovani roditelji,

Pozivamo vas da se uključite u radionice namijenjene roditeljima. Ovim radionicama ponudili bismo vam načine i metode da zajedno dođemo do rješenja kojim bismo mogli osigurati više vremena za svoje obaveze i sebe, a time i kvalitetnije provedeno vrijeme s djecom, kao i eventualno umrežavanje s drugim roditeljima kako bi si mogli „uskakati“ kad je potrebno. Radionice su namijenjene svim roditeljima koji osjećaju da bi im takva podrška mogla biti korisna te bi se voljeli upoznati i umrežiti s drugima te razviti sustav međusobne potpore.

Današnje roditeljstvo se razlikuje od roditeljstva kad smo i sami bili djeca
- mnoštvo (često suprotnih) informacija, sve dulje radno vrijeme, promijenili su se zahtjevi poslodavaca, nesigurnost posla, žongliranje različitim ulogama, promijenio se pogled na roditeljski autoritet i shvaćanje prirode djece (što je ono što treba danas djeci), promijenio se sastav obitelji (sve više jednoroditeljskih obitelji ili obitelji s djecom iz različitih brakova), društvena očekivanja od roditelja su sve veća (pritisci od strane ustanova ili članova obitelji).

Ovim projektom želimo doskočiti tim problemima, umrežiti se i zajedno osmisliti načine kako si međusobno možemo biti pomoć i podrška.

Prvu radionica održat će se u ponedjeljak 24.11.2014., od 17-19 sati u prostorijama Centra za mlade (pored kina), a ostali termini će biti iduća tri ponedjeljka.

Očekujemo Vaše prijave na radionice na telefon 098/699112 ili na e-mail adresu . Molimo da se prijavite čim prije jer je broj sudionika/ica ograničen.

Poželjno je da roditelji prisustvuju svim radionicama, jer se one nadovezuju. Svaka od 4 radionice trajat će 2 sata, a paralelno će biti organizirana kreativna radionica za vašu djecu, kako bi neometano mogli prisustvovati.

Radionice se provode u sklopu projekta „Mreža međusobne potpore jednoroditeljskih obitelji i obitelji u potrebi u Poreču“ kojeg financijski podržava Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva kroz decentralizirani model financiranja razvoja civilnog društva Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva i Grad Poreč.
Autor: nataša, 11/18/14 u 01:39 PM
(0) KomentariPermalink

Stranica 1 od 1